BARNEHAGEPLASS 2016! (Livet som mamma ♡)

BARNEHAGEPLASS 2016!Vi måtte søke plass i barnehagen fra nyåret. Eller slutten av Januar pga da er min kjære ute av permisjon. Vi begge jobber og da ser jeg meg nødt til å levere veslemor i barnehagen. Så vi søkte plass for 2 dager i uken. Da jeg synes det er nok nå i starten, og gjett hva, vi fikk plass fra 27 januar med vesla. Det vil si at det er 2 uker før min kjære skal ut i jobb igjen, noe som er godt da han kan være med henne litt og evt hente henne før i barnehagen så hun får en forsiktig overgang. 

Det er jo ikke bare oss foreldre dette er nytt og rart for. Det er jo også veslemor som er vant med å ha pappa'n sin og meg rundt seg 24 timer i døgnet. Så dette blir spennede. Når hun begynner i bhg så er hun litt over 11 mnd bare, så hun er liten når hun begynner. Men jeg tenker meg at det vil gå bra! 

Så øverst på ønskelisten til nissen i år står det ting som er greit å ha i barnehagen, inneklær, uteklær, og varme klær! 


Men her i huset er klokken snart 6, og veslemor har sovnet igjen etter å våknet litt over 4. Så nå skal vi prøve å sove litt til før dagen begynner for alvor her hjemme! 

Når begynnte ditt barn i barnehage?

#mamma #mammalivet #mammahverdag #barnehage #barn #baby #livet #hverdag 
 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Malin

  Mamma Trening ♡Hundene ♡ skal gå Besseggen ♡ epost sendes til: malinjfblogg@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits