EN DAG INNE! (Livet som mamma ♡)

EN DAG INNE!God kveld alle sammen. Nå er søndagen snart over, i bakgrunnen går nå nyheten, været og sporten på tv2. Det er pause i Farmen, noe som jeg må følge med på. Det er høsten og tiden før jul når farmen går på tv skjermen. Det er mørkt ute og man sitter inne å fyrer med ved under ett teppe. 

Idag så har det ikke skjedd så fryktelig mye. Skulle ut å gå tur idag sammen med noen venniner. Vi skulle gå opp et berg, hvor det er fin utsikt over odnes. Men den gang ei, idet jeg drev å pakket stellevesken til veslemor så fikk jeg en uvel følelse, og ble brått kvalm. Så det hele endte med at jeg kastet opp ett par turer, følte meg slapp ei stund og ringte fortvilet til min kjære som jeg ville skulle komme hjem til vesla og meg. Så med denne formen så ble også turen avlyst for min del. Noe som var kjipt, men kjente at kroppen min ikke kom til å godskjenne turen uansett idag. Så håper det er igjen noen flotte høst dager med blå himmel og sol. 

Så aften og kvelden her ble brukt hjemme. Mye av tiden ble også i sofaen, med masse kos og lek med vesle mor. Før hun fikk litt grøt, ett kveldsbad, og ikke minst sin siste og eneste flaske med mme i dag. Nå ligger hun trygt i sengen sin og sover. Det håper jeg hun gjør til kl 8 morgen som hun pleier. 

Idag er første dagen vesla ikke har fått mme i løpet av dagen. Hun har heller fått brødskiver, smoothies, middagsmat og grøt. Men flaska til kvelds fikk hun. Vil prøve å kutte ut melken på dagtid, bare bruke den på kveldstid som kos og vane for veslemor. 

Måtte dere alle få en fin kveld videre. 


 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Malin

  Mamma Trening ♡Hundene ♡ skal gå Besseggen ♡ epost sendes til: malinjfblogg@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits