BLÅ HIMMEL OG LØRDAG PLANLAGT! (Livet som mamma ♡)

BLÅ HIMMEL OG LØRDAG PLANLAGT!For et herlig vær vi har her for tiden, det er endelig kommet sol til oss også. Så dette ble nytet, med å reise ned i Dokka i dag tidlig og ordne noe små ting til dåpen, og litt kake utstyr måtte til. Etter handlig så ble turen opp til Torpa en tur, der min kjære jobber nå. Han ønsket at jeg kom med litt drikke til han i sommervarmen. Så da ble vi der en liten stund og så på at han jobbet. Vesla fulgte nøye med. Med noen gledes skrik og kaving fikk hun lov til å bli med inn i maskinen en liten tur med pappa'n sin. 

Da jeg omsider kom hjem, var min kjære gode vennine Maren her. Så da ble det litt skravling før vi igjen dro ned til dokka. Hvor vi handla litt til, før vi gikk en liten tur nede i landsbyen vår! Vi gikk også innom barneskolen, hvor det har blitt ny lekeområde for barna. Så der måtte jo selvfølgelig huskene testes ut av store og små. Vesla lagde kose lyder og lo innimellom! Herlig vær å være ute i!Da vi kom oss hjem, lagde vi herlige blåbær muffins med havremel. Noe som ble veldig godt. Pluss et glass med smoothi til! 

Vi la ferdig planen for lørdagen. Da skal vi nemmelig gå Besseggen, Maren og jeg! Noe jeg er veldig spent på hvordan vil gå. Vi skal reise tidlig og ta ferja over og gå tilbake. Så eneste som mangler er at noen passer vesla mens vi er borte. Da også min kjære skal på jobb kanskje den dagen. Så får håpe noen kan passe til helgen, og at værgudene holder med oss! For nå er jeg motivert. For om jeg bruker 12 timer over besseggen så SKAL jeg over. Nå skal det skje! 

Har du gått Besseggen ? 

#mamma #mammalivet #sologsommer #besseggen #tur #utågå

 
 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Malin

  Mamma Trening ♡Hundene ♡ skal gå Besseggen ♡ epost sendes til: malinjfblogg@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits