UNGEN SITTER I BILEN, DET ER JO BARE 30 VARMEGRADER! (Livet som mamma ♡)

UNGEN SITTER I BILEN, DET ER JO BARE 30 VARMEGRADER!Leste akkuratt en artikkel fra tv2 nå, om noen som brøt ut en 2 åring ut av bilen i dag, idag som sola har virkelig vært fremme, hvor er hjernecellene til disse menneskene? LA ALDRI noe med puls sitte igjen i bilen på sommeren, samme hva! ikke barn, ikke dyr. Hvis du har parkert bilen utenfor matbutikken en varm og solfylt dag, skal bare inn å ha melk og brød. Du er borte fra bilen i kanskje 10 minutter. Har du kjent den varmen som slår mot deg når du låser opp bilen og setter deg inn? Ville du virkelig ha sittet der selv? i en låst bil, uten NOE form for lufting? 

Nei dette er rett og slett skummelt at noen tenker 5 eller 10 minutter går bra. Det kan faktisk være 5 eller 10 minutter forlenge! Nei uff kjenner jeg rett og slett blir forbanna her jeg sitter nå, å leser slike saker... 

Ikke nok med det, det finnes også foreldre, som tror de er lure og legger teppe foran vogn åpningen for å skjerme for sola, vet du hva du skjermer for? du skjermer for oksygen og frisk luft. Du kan faktsik drepe ditt eget barn mend du er ute på en deilig gå tur. Hvis sola er så sterk og irriterende, invister i en parasoll til å feste på vognen, ikke invister livet til barne ditt. NEI det hjelper ikke noe mere om du bruker helseteppe med hull i. De er minst like tette! 

Så neste gang du skal gjøre noe ''lurt'' så tenk deg om, og si til deg selv '' ville du sittet/ligget der?'' 

mvh Sinna Malin! #nofilter #sint #varmen #sommer #bil #ulykker #mamma #mammalivet #mammahverdag #mammabeskymringer 


 • Freak

  02.07.2015 kl.13:48
  Best å tilkalle onkel politi med en gang sånt skjer!!!!
  02.07.2015 kl.20:25
  Freak: Helt sant :)


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Malin

  Mamma Trening ♡Hundene ♡ skal gå Besseggen ♡ epost sendes til: malinjfblogg@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits